Další informace | Elektrické konvektomaty ChefLux s řadou patentovaných prvků, jsou moderním vybavením profesionálního provozu společného stravování, nahrazující klasické technologické postupy v gastronomii. Jsou určeny pro pečení, vaření v páře , dušení, smažení, grilování, lze je použít pro rozmrazování potravin, regeneraci, dokonce na zavařování a sušení ovoce, vaření sous-vide, na kynutí těsta a řadu dalších procesů potřebných pro přípravu kompletního menu, včetně moučníků a příloh.
nádoby: 7x GN 1/1 rozteč vsunů: 67 mm příkon: 10,5 kW rozměry šxhxv: 860 x 900 x 930 mm hmotnost: 80 kg napětí/frekvence: 400 V / 50-60 Hz teplota předehřátí až na 260°C konvekční vaření 30°C-260°C konvekční vaření + vlhkost 48°C - 260°C reverzní ventilátor s 2 rychlostmi
|