Úvodní stránka » Pece na pizzu » Pizza pec BASIC 2/50 PLUS GN1/1
Pizza pec BASIC 2/50 PLUS GN1/1
Vlastnosti | |
---|---|
Model | Pizza pec BASIC 2/50 PLUS GN1/1 |
Značka | Prismafood |
Rozměry š×h×v (mm) | 855 x 700 x 635 |
Příkon (kW) | 8 |
Ovládání | elektromechanické |
Regulace teploty [°C] | 50-500 |
Napětí (V) | 400 |
Kapacita | GN1/1 (530 x 325) |
Vnitřní osvětlení | ano |
Provedení | nerezové čelo a dveře |
Průměr pizzy [mm] | 2 x 450 / 2 x GN1/1 |
Regulace výkonu | individuálně (spodní a horních těles každé komory) |
Rozměry vnitřní (š x h x v) [mm] | 540 x 500 x 140 |
Počet komor | 2 |
Výkon horních těles | 2 x 2000 W |
Výkon spodních těles | 2 x 2000 W |
Provedení komory | šamotové dno |
Plné dveře | ne |
Prosklené dveře | ano |
Regulace teploty pro každou komoru | ano |
Teploměr | 2 x analogový |
Daň | 21% |
Výkonná dvoukomorová pizza pec BASIC 2/50 PLUS GN1/1 pro přípravu pizzy, dvě komory 2x 540x500mm se šamotovým dnem pro přípravu pizzy až Ø 45cm.
Zvýšená komora (140mm) a postraní zásuvy pro GN1/1 (530x325mm) umožňují snadno vkládat nádoby a zapékat, ohřívat, nebo využívat komoru pro udržování pokrmů v teplém stavu.
Snadné nastavení teploty každého tělesa mechanickým termostaty (50-500°C) a analogový teploměr pro každou komoru.
Nerezové provedení čela a dveří, kvalitní odizolování, prosklená dvířka, osvětlení komory.
Firma Prismafood je předním evropským výrobcem technologie pro pizzerie. Všechna zařízení jsou vyráběna v továrnách ve Valvasone, provincie Pordenone v Itálii. Vášeň, kompetence a neustálé vzdělávání zaměstnanců, spolu s rozsáhlými zkušenostmi z řízení, umožnily rychlý rozvoj firmy. Společnost Prismafood srl vlastní celý výrobní proces čímž může garantovat svým zákazníkům permanentní kvalitu a rychlou reakci na jakýkoli požadavek, technickou podporu či dodávku originálních náhradních dílů. Prostřednictvím zastoupení v ČR je zajištěn trvalý sklad náhradních dílů a technologická podpora všem produktům.
Výkonná dvoukomorová pizza pec BASIC 2/50 PLUS GN1/1 pro přípravu pizzy, dvě komory 2x 540x500mm se šamotovým dnem pro přípravu pizzy až Ø 45cm.
Zvýšená komora (140mm) a postraní zásuvy pro GN1/1 (530x325mm) umožňují snadno vkládat nádoby a zapékat, ohřívat, nebo využívat komoru pro udržování pokrmů v teplém stavu.
Snadné nastavení teploty každého tělesa mechanickým termostaty (50-500°C) a analogový teploměr pro každou komoru.
Nerezové provedení čela a dveří, kvalitní odizolování, prosklená dvířka, osvětlení komory.
Firma Prismafood je předním evropským výrobcem technologie pro pizzerie. Všechna zařízení jsou vyráběna v továrnách ve Valvasone, provincie Pordenone v Itálii. Vášeň, kompetence a neustálé vzdělávání zaměstnanců, spolu s rozsáhlými zkušenostmi z řízení, umožnily rychlý rozvoj firmy. Společnost Prismafood srl vlastní celý výrobní proces čímž může garantovat svým zákazníkům permanentní kvalitu a rychlou reakci na jakýkoli požadavek, technickou podporu či dodávku originálních náhradních dílů. Prostřednictvím zastoupení v ČR je zajištěn trvalý sklad náhradních dílů a technologická podpora všem produktům.
Rozměry š×h×v (mm):
855 x 700 x 635
Příkon (kW):
8
Ovládání:
elektromechanické
Regulace teploty [°C]:
50-500
Napětí (V):
400
Kapacita:
GN1/1 (530 x 325)
Vnitřní osvětlení:
ano
Provedení:
nerezové čelo a dveře
Průměr pizzy [mm]:
2 x 450 / 2 x GN1/1
Regulace výkonu:
individuálně (spodní a horních těles každé komory)
Rozměry vnitřní (š x h x v) [mm]:
540 x 500 x 140
Počet komor:
2
Výkon horních těles:
2 x 2000 W
Výkon spodních těles:
2 x 2000 W
Provedení komory:
šamotové dno
Plné dveře:
ne
Prosklené dveře:
ano
Regulace teploty pro každou komoru:
ano
Teploměr:
2 x analogový