Úvodní stránka » Pece na pizzu » Pizza pec BASIC 2/50 PLUS GN1/1

Prismafood Pizza pec BASIC 2/50 PLUS GN1/1

Pizza pec BASIC 2/50 PLUS GN1/1

Pizza pec BASIC 2/50 PLUS GN1/1
Základní informace:
Pizza pec BASIC 2/50 PLUS GN1/1
Dostupnost: skladem
Vzhledem k aktuální turbulentní situaci s omezením dodávek, je potřeba dostupnost a ceny položek ověřit emailem nebo telefonicky.
Cena bez DPH: 23 000 Kč
Cena s DPH:27 829 Kč
Doprava zdarma

Volitelné příslušenství


Vlastnosti 

Model

Pizza pec BASIC 2/50 PLUS GN1/1

Značka

Prismafood

Rozměry š×h×v (mm)

855 x 700 x 635

Příkon (kW)

8

Ovládání

elektromechanické

Regulace teploty [°C]

50-500

Napětí (V)

400

Kapacita

GN1/1 (530 x 325)

Vnitřní osvětlení

ano

Provedení

nerezové čelo a dveře

Průměr pizzy [mm]

2 x 450 / 2 x GN1/1

Regulace výkonu

individuálně (spodní a horních těles každé komory)

Rozměry vnitřní (š x h x v) [mm]

540 x 500 x 140

Počet komor

2

Výkon horních těles

2 x 2000 W

Výkon spodních těles

2 x 2000 W

Provedení komory

šamotové dno

Plné dveře

ne

Prosklené dveře

ano

Regulace teploty pro každou komoru

ano

Teploměr

2 x analogový

Daň

21%

Další informace:

Výkonná dvoukomorová pizza pec BASIC 2/50 PLUS GN1/1 pro přípravu pizzy, dvě komory 2x 540x500mm se šamotovým dnem pro přípravu pizzy až Ø 45cm.

Zvýšená komora (140mm) a postraní zásuvy pro GN1/1 (530x325mm) umožňují snadno vkládat nádoby a zapékat, ohřívat, nebo využívat komoru pro udržování pokrmů v teplém stavu.

Snadné nastavení teploty každého tělesa mechanickým termostaty (50-500°C) a analogový teploměr pro každou komoru.

Nerezové provedení čela a dveří, kvalitní odizolování, prosklená dvířka, osvětlení komory.

Firma Prismafood je předním evropským výrobcem technologie pro pizzerie. Všechna zařízení jsou vyráběna v továrnách ve Valvasone, provincie Pordenone v Itálii. Vášeň, kompetence a neustálé vzdělávání zaměstnanců, spolu s rozsáhlými zkušenostmi z řízení, umožnily rychlý rozvoj firmy. Společnost Prismafood srl vlastní celý výrobní proces čímž může garantovat svým zákazníkům permanentní kvalitu a rychlou reakci na jakýkoli požadavek, technickou podporu či dodávku originálních náhradních dílů. Prostřednictvím zastoupení v ČR je zajištěn trvalý sklad náhradních dílů a technologická podpora všem produktům.

Podrobný popis

Výkonná dvoukomorová pizza pec BASIC 2/50 PLUS GN1/1 pro přípravu pizzy, dvě komory 2x 540x500mm se šamotovým dnem pro přípravu pizzy až Ø 45cm.

Zvýšená komora (140mm) a postraní zásuvy pro GN1/1 (530x325mm) umožňují snadno vkládat nádoby a zapékat, ohřívat, nebo využívat komoru pro udržování pokrmů v teplém stavu.

Snadné nastavení teploty každého tělesa mechanickým termostaty (50-500°C) a analogový teploměr pro každou komoru.

Nerezové provedení čela a dveří, kvalitní odizolování, prosklená dvířka, osvětlení komory.

Firma Prismafood je předním evropským výrobcem technologie pro pizzerie. Všechna zařízení jsou vyráběna v továrnách ve Valvasone, provincie Pordenone v Itálii. Vášeň, kompetence a neustálé vzdělávání zaměstnanců, spolu s rozsáhlými zkušenostmi z řízení, umožnily rychlý rozvoj firmy. Společnost Prismafood srl vlastní celý výrobní proces čímž může garantovat svým zákazníkům permanentní kvalitu a rychlou reakci na jakýkoli požadavek, technickou podporu či dodávku originálních náhradních dílů. Prostřednictvím zastoupení v ČR je zajištěn trvalý sklad náhradních dílů a technologická podpora všem produktům.

Parametry produktu

Rozměry š×h×v (mm):

855 x 700 x 635

Příkon (kW):

8

Ovládání:

elektromechanické

Regulace teploty [°C]:

50-500

Napětí (V):

400

Kapacita:

GN1/1 (530 x 325)

Vnitřní osvětlení:

ano

Provedení:

nerezové čelo a dveře

Průměr pizzy [mm]:

2 x 450 / 2 x GN1/1

Regulace výkonu:

individuálně (spodní a horních těles každé komory)

Rozměry vnitřní (š x h x v) [mm]:

540 x 500 x 140

Počet komor:

2

Výkon horních těles:

2 x 2000 W

Výkon spodních těles:

2 x 2000 W

Provedení komory:

šamotové dno

Plné dveře:

ne

Prosklené dveře:

ano

Regulace teploty pro každou komoru:

ano

Teploměr:

2 x analogový

Volitelné příslušenství

Další informace