Úvodní stránka » Konvektomaty » Rational Elektrické » Rational CombiMaster Plus 102 (400V)

Rational Rational CombiMaster Plus 102 (400V)

Elektrický konvektomat Rational Combi Master Plus 102 (10x GN2/1)

Rational CombiMaster Plus 102 (400V)
Základní informace:
Elektrický konvektomat Rational Combi Master Plus 102 (10x GN2/1)
Dostupnost: skladem
Vzhledem k aktuální turbulentní situaci s omezením dodávek, je potřeba dostupnost a ceny položek ověřit emailem nebo telefonicky.
Cena bez DPH: 373 900 Kč
Cena s DPH:452 419 Kč
Doprava zdarma

Volitelné příslušenství


Vlastnosti 

Model

Rational CombiMaster Plus 102 (400V)

Značka

Rational

Kapacita

10 x 2/1 GN

Napájení

400 V/3N/

Příkon (kW)

36,7

Rozměry š×h×v (mm)

1069 x 976 x 1042

Čištění

automatické

Jištění [A]

3 x 63

Odpad vody

DN 50

Počet jídel za den max.

300

Počet jídel za den min.

150

Podélné vsuny pro

2/1, 1/1 GN

Přívod vody

R 3/4

Tlak vody

150-600 kPa nebo 0,15-0,6 MPa

Výkon v režimu horkého vzduchu [kW]

36

Výkon v režimu páry [kW]

36

Daň

21%

Další informace:

Maximální užitek pro naše zákazníky. To je cíl, který sledujeme již více než 40 let. Vše začalo vývojem prvního konvektomatu, který vyvolal revoluci v oblasti tepelné úpravy pokrmů. Od té doby jdeme důsledně cestou specializace a přitom se řídíme výhradně přáními a potřebami našich zákazníků. Proto jsme schopni vyřešit vaše problémy tím nejlepším způsobem – lépe než ostatní. Výsledkem je naše zařízení CombiMaster® Plus – řešení přizpůsobené individuálním požadavkům, se kterým hravě zvládnete náročné úkoly vaší každodenní práce v kuchyni. Zařízení CombiMaster® Plus nastavuje nové standardy výkonu: od prvotřídní kvality pokrmů a dokonalejšího využití surovin přes nízkou spotřebu až po úsporu času.

  • přívod: R3/4"
  • odpad vody: DN 50
  • tlak vody: 150–600 kPa nebo 0,15–0,6 Mpa
  • síťová přípojka: 400 V, 3 fáze, střídavé
  • jištění: 3 x 63 A
  • kapacita:10 x 2/1 GN
  • Aktivní regulace klimatu ve varné komoře
  • ClimaPlus®
  • Finishing®
  • Pět rychlostí proudění vzduchu

CombiMaster® Plus – výkon, který ohromí.

Konvektomat CombiMaster® Plus stanovuje nová měřítka nejen v oblasti hospodárnosti, ale také z hlediska efektivního využití výkonu: Energie je do připravovaného pokrmu přiváděna s přesným odstupňováním a v případě potřeby i s extrémní intenzitou. Citlivé měřicí a regulační středisko přitom zajišťuje rovnoměrné klima ve varné komoře, které je individuálně přizpůsobitelné právě připravovanému druhu pokrmu. I při maximálním vytížení zařízení je možné připravovat náročné a zrádné pokrmy, jakými jsou naprudko smažené, gratinované a grilované pokrmy. A můžete se spolehnout, že všechny porce budou připraveny stejně kvalitně. Díky tomu budete moci svým hostům nabídnout skutečný gastronomický zážitek.

  • Dynamické proudění vzduchu a nová geometrie komory

Oba tyto faktory společně zajišťují absolutně homogenní rozdělení tepla a ve výsledném efektu dosud nepřekonanou rovnoměrnost přípravy pokrmu.

  • Aktivní regulace klimatu ve varné komoře

Nejúčinnější technologie odvlhčování pracuje extrémně rychle a i při úplném naplnění varného prostoru zajišťuje dokonalou přípravu pečených a smažených pokrmů: uvnitř jemné a šťavnaté, navenek dozlatova upečené a křupavé.

  • Účinná a hygienická tvorba čerstvé páry

Nejlepší zařízení pro vaření v páře. Nasycení páry je mimořádně rychlé a konstantně se udržuje na nejvyšší možné úrovni. Ryby, zelenina a jiné citlivé potraviny jsou šetrně připravovány v páře,
a tak nedochází k vysoušení.

CombiMaster® Plus – všestranné zařízení

Konvektomat CombiMaster® Plus je skutečně všestranné zařízení, které se ve vaší kuchyni rychle stane nepostradatelným pomocníkem. Je prostorově nenáročný: Pokrmy, které jste dosud připravovali v několika varných zařízeních zabírajících velkou pracovní plochu, nyní připravíte v jediném, které vyžaduje instalační plochu menší než 1 m².

  • Režim vaření v páře o teplotě 30 °C až 130 °C

Vysoce výkonný generátor čerstvé páry s novým řídicím systémem zaručuje stálou hygienickou kvalitu čerstvé páry. Pokrmy připravujete bez přidávání vody a bez času potřebného pro zavářku. Konstantní teplota ve varné komoře a nejvyšší možné nasycení páry zajistí rovnoměrnou a velmi šetrnou přípravu, a tím i tu nejvyšší kvalitu pokrmů. Pokrmy si zachovají svěží barvy, ideální konzistenci i obsah živin a vitamínů obsažených zejména v zelenině. Citlivé pokrmy, jako jsou například dezerty crème caramel či flan, vzácné ryby nebo omáčka chantilly, se vám vždy podaří bez námahy i při velkém množství.

  • Režim horkého vzduchu o teplotě 30 °C až 300 °C

Horký vzduch proudící vysokou rychlostí obtéká kolem připravovaného pokrmu ze všech stran. Maso se ihned zatáhne, takže uvnitř zůstane báječně šťavnaté. Stálá teplota vzduchu až 300 °C není jen bezvýznamný technický detail, ale něco, co i při úplném zaplnění varné komory zaručí dostatečnou výkonovou rezervu. Umožní vám připravit šťavnatou pečínku, pokrmy z hluboce zmražených surovin, jako např. kalamáry, krokety, jarní závitky a kuřecí křidélka nebo nadýchané pečivo.

  • Kombinovaný režim s teplotami od 30 °C do 300 °C

V kombinovaném režimu se spojují všechny výhody horké páry, jako je krátká doba vaření, nízký úbytek hmotnosti při pečení a vysoká šťavnatost pokrmů, s přednostmi horkého vzduchu, ke kterým patří intenzivní vůně, lákavé zbarvení pokrmu a křupavá kůrčička. Maso nemusíte otáčet ani obracet a přitom výrazně zkrátíte dobu přípravy a předejdete úbytku hmotnosti při pečení až o 50 %.

  • Finishing®

Díky funkci Finishing® již nemusíte pokrmy připravovat těsně před podáváním. Od přílohy až po hotové menu: Optimální klima v konvektomatu CombiMaster® Plus vám umožní výrazně zkrátit dobu přípravy. Pokrmy si můžete připravit dopředu, zchladit je a před podáváním je ohřát na servírovací teplotu, ať již na podnosech a talířích, nebo v různých nádobách. Již nemusíte řešit udržování pokrmů v teplém stavu, při kterém jídlo ztrácí na kvalitě. Pracujte flexibilněji a nabídněte hostům ten nejlepší gastronomický zážitek.

  • Pět rychlostí proudění vzduchu

Ať už připravujete jídlo spíše robustní nebo citlivé, zařízení CombiMaster® Plus pokaždé zvolí tu správnou rychlost proudění vzduchu. Hravě zvládnete dokonce i přípravu suflé, dezertu éclair nebo třeba sušenek.

ClimaPlus® – i na správném klimatu záleží

Regulace vlhkosti poléváním a zaléváním nebo pokládáním a snímáním poklic mělo od nepaměti rozhodující význam pro zdařilou přípravu pokrmů. Mít kontrolu nad vlhkostí, to vyžaduje pozornost a čas, především však zkušenosti, cit a obratnost. Dnes se již lze bez těchto namáhavých postupů obejít, protože měřicí a regulační středisko konvektomatu CombiMaster® Plus dokáže udržovat ve varné komoře ideální klima. Systém ClimaPlus® nabízí inteligentní a jednoduchou technologii, která vychází z praktických kuchařských zkušeností, a zajišťuje tu nejvyšší kvalitu připravovaných pokrmů.

ClimaPlus® – aktivní regulace klimatu ve varné komoře

Senzory nepřetržitě měří vlhkost ve varné komoře a automaticky ji regulují podle vašich nastavení. Vlhkost se tedy do varné komory podle potřeby přivádí nebo se z ní naopak odvádí. Odpadají namáhavé a časově náročné činnosti, jako je polévání a zalévání. Funkci ClimaPlus® lze používat jak ručně, tak i jako součást programů přípravy pokrmů. V průběhu přípravy pokrmů můžete vlhkost samozřejmě měnit na základě vlastních zkušeností.

Bezpečnost, efektivita a pohodlí

  • Bezpečnost

Maximální bezpečnost práce díky nízkému umístění zásuvných roštů Společnost RATIONAL určuje standard, který udává směr. Nejvýše uložený zásuv se u všech velikostí zařízení nachází ve výšce 1,60 m. Dvířka s dvojitým zasklením chlazeným z vnitřní strany a opatřeným povrchovou vrstvou odrážející teplo Konstrukce zajišťuje velmi nízkou dotykovou teplotu na vnějším skle a umožňuje snadné čištění prostoru mezi oběma skly. Vestavěná odkapávací vanička pod dvířky Díky nepřetržitému vyprazdňování odkapávací vaničky i při otevřených dvířkách se nemůže stát, že by se na podlaze tvořily louže.

  • Efektivní využívání zdrojů

Přívod energie řízený podle skutečné potřeby Zcela nově vyvinutá regulační technika přivádí do potraviny pouze takové množství energie, jaké může skutečně pojmout. Vestavěný těsnicí mechanismus u volně stojících zařízení Bez ohledu na to, zda se používá stojanový vozík:Vestavěný těsnicí mechanismus nepotřebuje žádný přídavný těsnicí plech a přitom dokáže zabránit ztrátám vlhkosti i energie.O 28 % menší potřebná velikost instalační plochy Kompaktní rozměry zařízení zmenšují objem, který je nutno vyhřívat, a tím současně snižují spotřebu energie. Úzký otvor dvířek navíc poskytuje malý rozsah výklopného pohybu, čímž zajišťuje menší ztráty energie při otevírání dvířek varné komory. Vysoce výkonný výměník tepla Patent u plynových zařízení Zvláštní uspořádání výměníku tepla zajišťuje velmi vysoký stupeň účinnosti. Velké, hladké plochy usnadňují čištění. Plynové hořáky obdržely díky spalování s obzvláště nízkým obsahem škodlivin cenu za inovaci, která je udělována německým plynárenským sdružením.

  • Pohodlí

Vestavěná ruční sprcha Patent Plynulé nastavení proudu vody a ergonomické uspořádání výrazně zjednodušují hrubé čištění, oplachování a dolévání. Vestavěný vratný mechanismus a automatický uzávěr vody zaručují optimální bezpečnost a dodržení hygienických podmínek stanovených normou EN 1717 a sdružením SVGW (Švýcarský spolek plynáren a vodáren). Snadná instalace Díky integrovanému volnému odtoku podle normy EN 1717 již není potřeba žádný samostatný trychtýř. Schválení sdružením SVGW. Podélný zásuv Podélný zásuv umožňuje vkládání gastronomických
nádob v provedení 1/3 a 2/3 GN. Nádoby lze snadnou zasouvat i vyjímat. Port USB Prostřednictvím rozhraní USB můžete zcela jednoduše dokumentovat data ve formátu HACCP, která byla shromažďována během uplynulých 10 dnů, načítat do paměťového zařízení programy přípravy pokrmů a aktualizovat software konvektomatu CombiMaster® Plus tak, aby vždy odpovídal posledním výsledkům výzkumů prováděných společností RATIONAL.

U příslušenství nedělejte kompromisy.

Teprve používání originálního příslušenství RATIONAL Vám otevře neomezené možnosti využívání varného systému SelfCookingCenter® XS. Vyznačuje se maximální robustností, díky čemuž se skvěle hodí pro každodenní zatížení v profesionální kuchyni. Jen s ním můžete zařízení využívat i ke speciálním účelům, např. pro přípravu předsmažených potravin nebo grilování kuřat a kachen. Bez zdlouhavého otáčení připravíte i řízky a steaky.

  • Digestoř UltraVent

Díky technologiím UltraVent a UltraVent Plus kterými je vybaven stroj, jsou vázány a odváděny vznikající páry. Nákladná technická opatření související s instalací systému pro odvětrávání tak již nejsou potřeba. Vyvedení digestoře do venkovního prostoru není nutné. Díky tomu můžete pokrmy bez problému připravovat i přímo před hosty.

  • Deska na grilování a pizzu

S deskou na pečení pizzy, která má vysokou vodivost tepla, připravíte všechny druhy pizzy, chlebových placek a slaných koláčů v optimální kvalitě. Když desku otočíte, můžete grilovat zeleninu, steaky nebo také ryby s perfektním grilovacím vzorem.

  • Křížový a proužkový grilovací rošt

S novým křížovým a proužkovým grilovacím roštem získáte na minutkových masech, rybách a zelenině dokonalý grilovací vzor. Přitom si můžete vybrat: Kromě klasických proužků typických pro grilování nyní nově můžete mít nejrůznější pokrmy s oblíbeným originálním americkým steakovým vzorem. Křížové a proužkové rošty jsou mimořádně kvalitní a trvanlivé. Třívrstvá povrchová úprava TriLax má příznivý vliv na opékání potravin dozlatova a je odolná proti vysokým teplotám.

Příslušenství pro profesionální použití. Neuvěřitelně odolné.

  • Plechy na smažení a pečení

Hliníkové pečicí plechy RATIONAL se vyznačují dokonalou nepřilnavostí, robustností a dlouhou životností. Housky, pečivo z plundrového těsta, minutky i obalované pokrmy budou krásně dozlatova a zvláště křupavé.

  • CombiFry®

Díky patentovanému příslušenství CombiFry® je vůbec poprvé možná příprava většího množství předsmažených produktů, jako jsou rybí nugety, hranolky a americké brambory, bez přidání tuku.

  • Multibaker

Nádoba Multibaker se hodí k přípravě většího množství sázených vajec, omelet, bramborových placek či bramboráků a tortil. Speciální teflonová vrstva zamezuje ulpívání potravin.

Podrobný popis

Maximální užitek pro naše zákazníky. To je cíl, který sledujeme již více než 40 let. Vše začalo vývojem prvního konvektomatu, který vyvolal revoluci v oblasti tepelné úpravy pokrmů. Od té doby jdeme důsledně cestou specializace a přitom se řídíme výhradně přáními a potřebami našich zákazníků. Proto jsme schopni vyřešit vaše problémy tím nejlepším způsobem – lépe než ostatní. Výsledkem je naše zařízení CombiMaster® Plus – řešení přizpůsobené individuálním požadavkům, se kterým hravě zvládnete náročné úkoly vaší každodenní práce v kuchyni. Zařízení CombiMaster® Plus nastavuje nové standardy výkonu: od prvotřídní kvality pokrmů a dokonalejšího využití surovin přes nízkou spotřebu až po úsporu času.

  • přívod: R3/4"
  • odpad vody: DN 50
  • tlak vody: 150–600 kPa nebo 0,15–0,6 Mpa
  • síťová přípojka: 400 V, 3 fáze, střídavé
  • jištění: 3 x 63 A
  • kapacita:10 x 2/1 GN
  • Aktivní regulace klimatu ve varné komoře
  • ClimaPlus®
  • Finishing®
  • Pět rychlostí proudění vzduchu

CombiMaster® Plus – výkon, který ohromí.

Konvektomat CombiMaster® Plus stanovuje nová měřítka nejen v oblasti hospodárnosti, ale také z hlediska efektivního využití výkonu: Energie je do připravovaného pokrmu přiváděna s přesným odstupňováním a v případě potřeby i s extrémní intenzitou. Citlivé měřicí a regulační středisko přitom zajišťuje rovnoměrné klima ve varné komoře, které je individuálně přizpůsobitelné právě připravovanému druhu pokrmu. I při maximálním vytížení zařízení je možné připravovat náročné a zrádné pokrmy, jakými jsou naprudko smažené, gratinované a grilované pokrmy. A můžete se spolehnout, že všechny porce budou připraveny stejně kvalitně. Díky tomu budete moci svým hostům nabídnout skutečný gastronomický zážitek.

  • Dynamické proudění vzduchu a nová geometrie komory

Oba tyto faktory společně zajišťují absolutně homogenní rozdělení tepla a ve výsledném efektu dosud nepřekonanou rovnoměrnost přípravy pokrmu.

  • Aktivní regulace klimatu ve varné komoře

Nejúčinnější technologie odvlhčování pracuje extrémně rychle a i při úplném naplnění varného prostoru zajišťuje dokonalou přípravu pečených a smažených pokrmů: uvnitř jemné a šťavnaté, navenek dozlatova upečené a křupavé.

  • Účinná a hygienická tvorba čerstvé páry

Nejlepší zařízení pro vaření v páře. Nasycení páry je mimořádně rychlé a konstantně se udržuje na nejvyšší možné úrovni. Ryby, zelenina a jiné citlivé potraviny jsou šetrně připravovány v páře,
a tak nedochází k vysoušení.

CombiMaster® Plus – všestranné zařízení

Konvektomat CombiMaster® Plus je skutečně všestranné zařízení, které se ve vaší kuchyni rychle stane nepostradatelným pomocníkem. Je prostorově nenáročný: Pokrmy, které jste dosud připravovali v několika varných zařízeních zabírajících velkou pracovní plochu, nyní připravíte v jediném, které vyžaduje instalační plochu menší než 1 m².

  • Režim vaření v páře o teplotě 30 °C až 130 °C

Vysoce výkonný generátor čerstvé páry s novým řídicím systémem zaručuje stálou hygienickou kvalitu čerstvé páry. Pokrmy připravujete bez přidávání vody a bez času potřebného pro zavářku. Konstantní teplota ve varné komoře a nejvyšší možné nasycení páry zajistí rovnoměrnou a velmi šetrnou přípravu, a tím i tu nejvyšší kvalitu pokrmů. Pokrmy si zachovají svěží barvy, ideální konzistenci i obsah živin a vitamínů obsažených zejména v zelenině. Citlivé pokrmy, jako jsou například dezerty crème caramel či flan, vzácné ryby nebo omáčka chantilly, se vám vždy podaří bez námahy i při velkém množství.

  • Režim horkého vzduchu o teplotě 30 °C až 300 °C

Horký vzduch proudící vysokou rychlostí obtéká kolem připravovaného pokrmu ze všech stran. Maso se ihned zatáhne, takže uvnitř zůstane báječně šťavnaté. Stálá teplota vzduchu až 300 °C není jen bezvýznamný technický detail, ale něco, co i při úplném zaplnění varné komory zaručí dostatečnou výkonovou rezervu. Umožní vám připravit šťavnatou pečínku, pokrmy z hluboce zmražených surovin, jako např. kalamáry, krokety, jarní závitky a kuřecí křidélka nebo nadýchané pečivo.

  • Kombinovaný režim s teplotami od 30 °C do 300 °C

V kombinovaném režimu se spojují všechny výhody horké páry, jako je krátká doba vaření, nízký úbytek hmotnosti při pečení a vysoká šťavnatost pokrmů, s přednostmi horkého vzduchu, ke kterým patří intenzivní vůně, lákavé zbarvení pokrmu a křupavá kůrčička. Maso nemusíte otáčet ani obracet a přitom výrazně zkrátíte dobu přípravy a předejdete úbytku hmotnosti při pečení až o 50 %.

  • Finishing®

Díky funkci Finishing® již nemusíte pokrmy připravovat těsně před podáváním. Od přílohy až po hotové menu: Optimální klima v konvektomatu CombiMaster® Plus vám umožní výrazně zkrátit dobu přípravy. Pokrmy si můžete připravit dopředu, zchladit je a před podáváním je ohřát na servírovací teplotu, ať již na podnosech a talířích, nebo v různých nádobách. Již nemusíte řešit udržování pokrmů v teplém stavu, při kterém jídlo ztrácí na kvalitě. Pracujte flexibilněji a nabídněte hostům ten nejlepší gastronomický zážitek.

  • Pět rychlostí proudění vzduchu

Ať už připravujete jídlo spíše robustní nebo citlivé, zařízení CombiMaster® Plus pokaždé zvolí tu správnou rychlost proudění vzduchu. Hravě zvládnete dokonce i přípravu suflé, dezertu éclair nebo třeba sušenek.

ClimaPlus® – i na správném klimatu záleží

Regulace vlhkosti poléváním a zaléváním nebo pokládáním a snímáním poklic mělo od nepaměti rozhodující význam pro zdařilou přípravu pokrmů. Mít kontrolu nad vlhkostí, to vyžaduje pozornost a čas, především však zkušenosti, cit a obratnost. Dnes se již lze bez těchto namáhavých postupů obejít, protože měřicí a regulační středisko konvektomatu CombiMaster® Plus dokáže udržovat ve varné komoře ideální klima. Systém ClimaPlus® nabízí inteligentní a jednoduchou technologii, která vychází z praktických kuchařských zkušeností, a zajišťuje tu nejvyšší kvalitu připravovaných pokrmů.

ClimaPlus® – aktivní regulace klimatu ve varné komoře

Senzory nepřetržitě měří vlhkost ve varné komoře a automaticky ji regulují podle vašich nastavení. Vlhkost se tedy do varné komory podle potřeby přivádí nebo se z ní naopak odvádí. Odpadají namáhavé a časově náročné činnosti, jako je polévání a zalévání. Funkci ClimaPlus® lze používat jak ručně, tak i jako součást programů přípravy pokrmů. V průběhu přípravy pokrmů můžete vlhkost samozřejmě měnit na základě vlastních zkušeností.

Bezpečnost, efektivita a pohodlí

  • Bezpečnost

Maximální bezpečnost práce díky nízkému umístění zásuvných roštů Společnost RATIONAL určuje standard, který udává směr. Nejvýše uložený zásuv se u všech velikostí zařízení nachází ve výšce 1,60 m. Dvířka s dvojitým zasklením chlazeným z vnitřní strany a opatřeným povrchovou vrstvou odrážející teplo Konstrukce zajišťuje velmi nízkou dotykovou teplotu na vnějším skle a umožňuje snadné čištění prostoru mezi oběma skly. Vestavěná odkapávací vanička pod dvířky Díky nepřetržitému vyprazdňování odkapávací vaničky i při otevřených dvířkách se nemůže stát, že by se na podlaze tvořily louže.

  • Efektivní využívání zdrojů

Přívod energie řízený podle skutečné potřeby Zcela nově vyvinutá regulační technika přivádí do potraviny pouze takové množství energie, jaké může skutečně pojmout. Vestavěný těsnicí mechanismus u volně stojících zařízení Bez ohledu na to, zda se používá stojanový vozík:Vestavěný těsnicí mechanismus nepotřebuje žádný přídavný těsnicí plech a přitom dokáže zabránit ztrátám vlhkosti i energie.O 28 % menší potřebná velikost instalační plochy Kompaktní rozměry zařízení zmenšují objem, který je nutno vyhřívat, a tím současně snižují spotřebu energie. Úzký otvor dvířek navíc poskytuje malý rozsah výklopného pohybu, čímž zajišťuje menší ztráty energie při otevírání dvířek varné komory. Vysoce výkonný výměník tepla Patent u plynových zařízení Zvláštní uspořádání výměníku tepla zajišťuje velmi vysoký stupeň účinnosti. Velké, hladké plochy usnadňují čištění. Plynové hořáky obdržely díky spalování s obzvláště nízkým obsahem škodlivin cenu za inovaci, která je udělována německým plynárenským sdružením.

  • Pohodlí

Vestavěná ruční sprcha Patent Plynulé nastavení proudu vody a ergonomické uspořádání výrazně zjednodušují hrubé čištění, oplachování a dolévání. Vestavěný vratný mechanismus a automatický uzávěr vody zaručují optimální bezpečnost a dodržení hygienických podmínek stanovených normou EN 1717 a sdružením SVGW (Švýcarský spolek plynáren a vodáren). Snadná instalace Díky integrovanému volnému odtoku podle normy EN 1717 již není potřeba žádný samostatný trychtýř. Schválení sdružením SVGW. Podélný zásuv Podélný zásuv umožňuje vkládání gastronomických
nádob v provedení 1/3 a 2/3 GN. Nádoby lze snadnou zasouvat i vyjímat. Port USB Prostřednictvím rozhraní USB můžete zcela jednoduše dokumentovat data ve formátu HACCP, která byla shromažďována během uplynulých 10 dnů, načítat do paměťového zařízení programy přípravy pokrmů a aktualizovat software konvektomatu CombiMaster® Plus tak, aby vždy odpovídal posledním výsledkům výzkumů prováděných společností RATIONAL.

U příslušenství nedělejte kompromisy.

Teprve používání originálního příslušenství RATIONAL Vám otevře neomezené možnosti využívání varného systému SelfCookingCenter® XS. Vyznačuje se maximální robustností, díky čemuž se skvěle hodí pro každodenní zatížení v profesionální kuchyni. Jen s ním můžete zařízení využívat i ke speciálním účelům, např. pro přípravu předsmažených potravin nebo grilování kuřat a kachen. Bez zdlouhavého otáčení připravíte i řízky a steaky.

  • Digestoř UltraVent

Díky technologiím UltraVent a UltraVent Plus kterými je vybaven stroj, jsou vázány a odváděny vznikající páry. Nákladná technická opatření související s instalací systému pro odvětrávání tak již nejsou potřeba. Vyvedení digestoře do venkovního prostoru není nutné. Díky tomu můžete pokrmy bez problému připravovat i přímo před hosty.

  • Deska na grilování a pizzu

S deskou na pečení pizzy, která má vysokou vodivost tepla, připravíte všechny druhy pizzy, chlebových placek a slaných koláčů v optimální kvalitě. Když desku otočíte, můžete grilovat zeleninu, steaky nebo také ryby s perfektním grilovacím vzorem.

  • Křížový a proužkový grilovací rošt

S novým křížovým a proužkovým grilovacím roštem získáte na minutkových masech, rybách a zelenině dokonalý grilovací vzor. Přitom si můžete vybrat: Kromě klasických proužků typických pro grilování nyní nově můžete mít nejrůznější pokrmy s oblíbeným originálním americkým steakovým vzorem. Křížové a proužkové rošty jsou mimořádně kvalitní a trvanlivé. Třívrstvá povrchová úprava TriLax má příznivý vliv na opékání potravin dozlatova a je odolná proti vysokým teplotám.

Příslušenství pro profesionální použití. Neuvěřitelně odolné.

  • Plechy na smažení a pečení

Hliníkové pečicí plechy RATIONAL se vyznačují dokonalou nepřilnavostí, robustností a dlouhou životností. Housky, pečivo z plundrového těsta, minutky i obalované pokrmy budou krásně dozlatova a zvláště křupavé.

  • CombiFry®

Díky patentovanému příslušenství CombiFry® je vůbec poprvé možná příprava většího množství předsmažených produktů, jako jsou rybí nugety, hranolky a americké brambory, bez přidání tuku.

  • Multibaker

Nádoba Multibaker se hodí k přípravě většího množství sázených vajec, omelet, bramborových placek či bramboráků a tortil. Speciální teflonová vrstva zamezuje ulpívání potravin.

Parametry produktu

Kapacita:

10 x 2/1 GN

Napájení:

400 V/3N/

Příkon (kW):

36,7

Rozměry š×h×v (mm):

1069 x 976 x 1042

Čištění:

automatické

Jištění [A]:

3 x 63

Odpad vody:

DN 50

Počet jídel za den max.:

300

Počet jídel za den min.:

150

Podélné vsuny pro:

2/1, 1/1 GN

Přívod vody:

R 3/4

Tlak vody:

150-600 kPa nebo 0,15-0,6 MPa

Výkon v režimu horkého vzduchu [kW]:

36

Výkon v režimu páry [kW]:

36

Volitelné příslušenství

Další informace